Opencorporates.al

Opencorporates.al has server used 144.76.44.140 (Germany) ping response time Hosted in RIPE Network Coordination Centre Register Domain Names at . This domain has been created Unknown ago, remaining Unknown. You can check the 8 Websites and blacklist ip address on this server

Domain information

  Sign up for notifications near expiration

  Full details

Top 10 Hosting Providers

Registrar URLDomain CountsRegistrar NameAbuse Email
www.godaddy.com2,280,668GoDaddy.com, LLC[email protected]
www.tucows.com535,579Tucows Domains Inc.
networksolutions.com526,027Network Solutions, LLC[email protected]
www.namecheap.com333,839NameCheap, Inc.[email protected]
www.enom.com299,925eNom, LLC
www.publicdomainregistry.com294,948PDR Ltd. d/b/a PublicDomainRegistry.com[email protected]
www.whois.godaddy.com174,077GoDaddy.com, LLC[email protected]
www.fastdomain.com161,753FastDomain Inc.[email protected]
www.ionos.com159,2071&1 IONOS SE[email protected]
www.networksolutions.com149,653Network Solutions, LLC[email protected]

Full view & Download

Keywords Suggestions

  › Opencorporates

  › Opencorporates entity search

  › Opencorporates.al

  › Opencorporates pr

  › Opencorporates uk

  › Opencorporates api

  › Opencorporates usa

  › Opencorporates bank

  › Opencorporates texas

  › Opencorporates canada

  › Opencorporates remove

  › Opencorporates search

  › Opencorporates reviews

  › Opencorporates launched

  › Opencorporates database

  › Opencorporates wikipedia

  › Opencorporates phone number

  › Opencorporates database dump

  › Opencorporates trust

See More:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z  

› Opencorporates entity search

› Open corp data

› Ctc global opencorporates

› Open corporate data

› Open corporates website

› Open corporates database

› Open corps

› Opencorporates api

Hosting Provider

NetName: RIPE-ERX-144-76-0-0

Organization: RIPE Network Coordination Centre     See All 0+

Provider URL: Ripe.net

Hostname: data.host.al

IP Server: 144.76.44.140 Reg: 2004-01-07, Updated: 2004-01-07

Blacklist: Check Backlist Status

Country: Germany

Address: P.O. Box 10096, Amsterdam, 1001EB, NL

Latitude: 51.299301

Longitude: 9.491000

Abuse Email: [email protected]

Abuse Phone: +31 20 535 4444

Top 10 Hosting Providers

Website URLDomain CountsOrganizationAbuse Email
Google.com681,421Google LLC[email protected]
Godaddy.com650,706GoDaddy.com, LLC[email protected]
Cloudflare.com637,900Cloudflare, Inc.[email protected]
Endurance.com488,827The Endurance International Group, Inc.[email protected]
Amazon.com439,891Amazon Technologies Inc.[email protected]
297,405Domain Name Services
Amazonaws.com287,121Amazon Technologies Inc.[email protected]
Liquidweb.com159,971Liquid Web, L.L.C[email protected]
Squarespace.com150,667Squarespace, Inc.[email protected]
Ripe.net128,362RIPE Network Coordination Centre[email protected]

Full view & Download

List of found email addresses

No Emails Found

Find Websites hosted

1: Opencorporates.al

2: Openprocurement.al

3: Prokurimetransparente.al

4: Ais.al

5: Open.data.al

6: Spending.data.al

7: Aksesdrejtesi.al

8: Ndiqparate.al

At least 8 Sites on this server

Port Scanner (IP: 144.76.44.140)

Albanian Institute Of Science – Instituti Shqiptar I Shkencës

 • Ky projekt hap të dhëna për cdo procedure të prokurimeve publike për 61 bashkitë për dy vitet e para, 2015-2017
 • Programi OpenLGP krijoi një databazë me të dhëna që kanë të bëjnë me prokurimet publike dhe kontratat publike të bashkive dhe në vazhdim do të krijojë edhe disa opsione për një indeksimin e komunave në bazë të nivelit të ekspozimit të procesit të

Ais.al   DA: 6 PA: 5 MOZ Rank: 11

Këta Janë Dy Biznesmenët Që Kanë Në Pronësi Kamionin Që

Veprimtaria e këtij biznesi, sipas Agjencisë së Bizneseve OpenCorporates.al kryesisht tregtimi me shumicë e pakicë, import eksport të artikujve të ndryshëm ushqimorë e industrialë, fruta perime, automjete, pjesë këmbimi, prodhim dhe tregtim materiale ndërtimi, inerte etj./Botapress/ Email: [email protected]

Botapress.info   DA: 14 PA: 50 MOZ Rank: 65

Newsletter September 2017 – Albanian Institute Of Science

 • OpenCorporates.al is the new portal introduced by AIS
 • The portal contains transparent data about business companies that have been awarded public contracts and auctions by local government units
 • The database contains information about 4000 economic operators, which is updated on daily basis with additional information about business companies

Ais.al   DA: 6 PA: 31 MOZ Rank: 39

Newsletter September 2020 – Albanian Institute Of Science

 • Search machine on OpenCorporates.al lists businesses by their capital origin, the year of establishment, object, stock values, legal form and identity of the company's owner
 • The database Open Corporates Albania functions according to OpenData standards and well-structured information and documents of state public register.

Ais.al   DA: 6 PA: 34 MOZ Rank: 43

Shekulli.com.al Media Ownership Monitor

 • Shekulli online is the online service of Shekulli daily with domain name: shekulli.com.al and was founded shortly after the newspaper
 • No exact date of the founding of shekulli.com.al is available
 • Shekulli.com.al is an informative and entertainment website.

Albania.mom-rsf.org   DA: 19 PA: 38 MOZ Rank: 61

UNIPRESS LLC Media Ownership Monitor

 • Kokëdhima owns 62.84% of F.K Apollonia, a sports team based in Fieri, through 2K Group
 • The other shareholder is the Municipality of Fieri
 • His flagship company, 2K Group, managed to purchase majority shares of various public enterprises during …

Albania.mom-rsf.org   DA: 19 PA: 50 MOZ Rank: 74

Mashtrimi 4 Milionë Euro, Prokuroria, QKB-ja E SHISH-i

 • Mashtrimi 4 milionë euro, krim kibernetik a mashtrim i mundësuar nga institucionet
 • Në QKB, në 2 vjet, 4 shtetas shqiptarë dhe të huaj, dublikuan me prapashtesa teknike mbi 23 emra të famshëm biznesi
 • Prokuroria a po heton një mosveprim nga Institucioni?

Hashtag.al   DA: 10 PA: 50 MOZ Rank: 66

Analistja Financiare Eli Golemi Zbardh çfarë Ka Ndodhur Me

 • nga @opencorporates.al, pavarësisht se shoqëria ka patur një rritje të konsiderueshme të të ardhurave vit pas viti, fitimi para tatimit ka qenë në rënie, duke reflektuar një humbje nga viti 2018 e në vijim
 • Thënë kjo, shpenzimet e shoqërisë Albcontrol ndër vite janë rritur me një normë shumë më të lartë se të ardhurat

Mendimi.al   DA: 10 PA: 50 MOZ Rank: 67

Newsletter February 2018 – Albanian Institute Of Science

 • Political Parties, problems with their reporting and auditing of their 2017 electoral spending
 • The three political parties declare to have paid nothing for hundreds of electoral offices during the 2017 electoral campaign.Such offices had been monitored previously by experts appointed by the Central Election Commission and civil society activists.

Ais.al   DA: 6 PA: 35 MOZ Rank: 49

Repeals And Termination Of PPP Concession Contracts 2017

 • Concession and PPP Contracts, in force, data, and Documents on Companies Registered for their Implementation, are published in an easily accessible and well-structured format under the OpenCorporates.al
 • portal, Concession Register Database
 • The Excel document of this article contains data and information on the basis of which the visualization

Ndiqparate.al   DA: 13 PA: 50 MOZ Rank: 72

Përpunues Të Dhënash Ekonomist Me Njohuri Mbi Regjistrin

 • AIS është në kërkim të një personi Përpunues të Dhënash – Ekonomist
 • Personi do të pëditësojë informacionin në një databazë me të dhëna dhe dokumente për Bizneset, Shoqëritë Tregtare
 • Pozicioni i punës kërkon njohuri të përgjithshme dhe jo shumë teknike
 • Përpunuesi i të Dhënave do të bëjë monitorim të Regjistrave Publik duke grupuar disa kategori njoftimesh

Njoftime24.al   DA: 17 PA: 50 MOZ Rank: 77

Newsletter March 2018 – Albanian Institute Of Science

 • AIS organized a MasterClass with Dutch writer, Joris Luyendijk, for Balkans journalists
 • The Albanian Institute of Science (AIS) organized on March 12 a MasterClass with journalists from Albania, Kosovo, Macedonia and Montenegro over media role in reporting money, government and politics.

Ais.al   DA: 6 PA: 30 MOZ Rank: 47

Izet Sheqiri E Bledar Habili, Dy Biznesmenët Që Kanë Në

Pjesë e një skeme të transportimit të një sasie të madhe të kokainës që ka arritur në Kosovë përmes portit të Durrësit, është edhe një kamion në posedim të një kompanië shqiptare, “MC Foods” ku aksionar janë dy bisnesme, Izet Sheqiri nga Kosova dhe Bledar Habili nga Shqipëria.

Kosova-sot.info   DA: 19 PA: 50 MOZ Rank: 81

Opencorporates.com Server IP 209.126.35.14

 • OPENCORPORATES.COM has a alexa rank is #4,071 in the world, estimated worth of $ 3,796,200.00 and have a daily income of around $ 3,515.00
 • Register Domain Names at GoDaddy.com, LLC 10 years 8 months 7 days ago
 • Web Server used 209.126.35.14 IP Address at HAProxy Technologies, Inc
 • provider in Wilmington, United States.

Autositechecker.com   DA: 23 PA: 26 MOZ Rank: 62

Pse U Ulën Rrogat E Kontrollorëve Të Albcontrol

 • TIRANË– Gazetarja Aranita Brahaj, drejtuese e Open Data Albania, ka publikuar në rrjetet sociale të dhënat sesi kompania publike Albcontrol, sot në vështirësi financiare për të paguar rrogat e punonjësve, në vitin 2019 ka dhëna para për masterplanin e aeroportit të Vlorës
 • Gjithashtu, Albcontrol ka dhënë para edhe për ndërtimin e aeroportit të Kukësit.

Dosja.al   DA: 8 PA: 50 MOZ Rank: 72

Izet Sheqiri E Bledar Habili, Dy Biznesmenët Që Kanë Në

Pjesë e një skeme të transportimit të një sasie të madhe të kokainës që ka arritur në Kosovë përmes portit të Durrësit, është edhe një kamion në posedim të një kompanitë shqiptare, “MC Foods” ku aksionar janë dy biznesmen, Izet Sheqiri nga Kosova dhe Bledar Habili nga Shqipëria.

Reporteri.net   DA: 13 PA: 50 MOZ Rank: 78

Sectoral Division Concessions And PPPs Approved During

 • The data are from the PPP Concession Register database published on the OpenCorporates.al portal
 • During the period January 2017 until December 2020, 24 concession or PPP contracts were approved in Albania with a total investment value of 125 199 058 469 ALL or about 1 …

Ndiqparate.al   DA: 13 PA: 50 MOZ Rank: 79

Ranking 10 Most Paid Businesses From The State Treasury In

 • Open Data Albania is publishing data on the Most Paid Clients through the State Budget Treasury Transactions during the year 2020
 • The records are summarized in this article on the ranking, based on data from the Treasury Transactions Database, which is administered by the organization called AIS and which consist of information on every disbursement allotted from 2012 onwards.

Ndiqparate.al   DA: 13 PA: 50 MOZ Rank: 80

Drejtoresha E Open Data: ‘Rozafa’ Mori 91 Mijë E 761 Metra

 • TIRANË– Drejtoresha e Open Data, Aranita Brahaj ka publikuar një listë me bizneset që kanë përfituar nga programi “Albania 1 euro”
 • Në një status në profilin e saj në Facebook, Brahaj shkruan për bizneset që kanë përfituar nëpërmjet këtij akti normative që jeo asete shtetërore, me një qira simbolike prej 1 euro, të destinuara për […]

Dosja.al   DA: 8 PA: 50 MOZ Rank: 76

[SARANDË] Projekte Të Ndryshme Construction Projects

 • Ska shansa te jete ky projekti i videos se postuar
 • Per portin thuhet ne website se do investohen 12 mio, qe besoj se eshte mjaftueshem
 • Ne video shfaqet nje qytet i ri, ku vetem resorti i Manes me disa vila te thjeshta i kushtoj mbi 80 mio Euro, ky projekt nuk mund te realizohet nder 500 mio., edhe po ta marin te gjithe token falas si investim strategjik.

Skyscrapercity.com   DA: 22 PA: 50 MOZ Rank: 91

Recently Analyzed

1: Wayzataschoolspayonline.com 1 seconds ago

2: Tobsllc.com 0 seconds ago

3: Cookingclassy.com 0 seconds ago

4: Mastertechmarine.com 1 seconds ago

5: Ec47.com 2 seconds ago

6: Akaunmudah.com 0 seconds ago

7: Hrinfo.net 1 seconds ago

8: Sdarc.net 0 seconds ago

9: Bis-ingame.net 2 seconds ago

10: Cpanel-host.com 1 seconds ago

Tool Checker

Domain Expiry Date Updated

Expiry DateExpiry DateDomain ProviderHosting Provider
Cpanel-host.com 226 days lefteNom, LLCReliableSite.Net LLC
Bis-ingame.net 23 days leftDynadot, LLCCloudflare, Inc.
Sdarc.net 329 days leftParagon Internet Group Ltd t/a Paragon NamesCloudflare, Inc.
Hrinfo.net 204 days leftGoDaddy.com, LLCDomain Name Services
Akaunmudah.com 335 days leftPDR Ltd. d/b/a PublicDomainRegistry.comExtreme Broadband Sdn. Bhd.,
Ec47.com 49 days leftGoDaddy.com, LLCCloudflare, Inc.
Mastertechmarine.com 193 days leftTucows Domains Inc.DNS Services
Cookingclassy.com 253 days leftGoDaddy.com, LLCCloudflare, Inc.
Tobsllc.com 105 days leftPDR Ltd. d/b/a PublicDomainRegistry.comNew Dream Network, LLC
Wayzataschoolspayonline.com 344 days leftNetwork Solutions, LLCArmor Defense Inc

<< See All >>

.COM - 10,595,200+   .ORG - 1,117,549+   .EDU - 123,500+   .NET - 792,945+   .GOV - 30,232+   .US - 84,439+   .CA - 122,904+   .DE - 220,061+   .UK - 272,390+   .IT - 108,882+   .AU - 152,812+   .CO - 51,739+   .BIZ - 59,081+   .IO - 32,494+   .NL - 99,647+   .SG - 19,713+   .INFO - 81,589+   .IE - 26,934+   .ME - 25,076+   .FR - 98,576+   .EU - 61,372+   .RU - 165,043+   .PH - 9,511+   .INT - 1,166+   .IN - 87,021+   .ES - 38,035+   .CZ - 71,869+   .VN - 48,920+   .TV - 14,250+   .SITE - 9,829+   .RO - 37,484+   .PL - 44,520+   .PK - 10,373+   .MOBI - 4,464+   .LK - 5,507+   .CN - 66,137+   .CH - 66,914+   .AT - 31,992+  

Email Address Search | IP Address Blacklist Check | Hosting Providers | Domain Providers | Website Error Checker

© 2018 Site-Stats.org. All rights reserved. Email: [email protected]